Mr Milow

Mr Milow is EXCLUSIEF bij Europop te boeken.

Biografie Mr. Milow (Drum & DJ) 2019

Robert a.k.a. Mr. Milow is geboren op 3 oktober 1980 te Amersfoort. Op twaalfjarige leeftijd draaide hij al muziek op schoolfeesten. Direct bleek dat hij een enorme passie had voor het maken van muziek. Sinds 2006 heeft Mr. Milow thuis zijn studio en mixt hij platen en produceert hij zijn eigen muziek. Hij heeft een brede muzieksmaak en kan daardoor goed op het publiek inspelen met heel veel verschillende muziekstijlen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, braderie of discotheek zelfs in het buitenland is deze DJ actief. Hij is sinds 2009 zijn eigen muzieklabel begonnen en heeft een heel eigen stijl ontwikkeld, waarbij hij flitsende beats combineert met bestaande nummers en nieuwe nummers uitbrengt. Hij wist met zijn single Back to Basics in de download top tien op de vierde plek te staan. In het jaar 2009 heeft Mr. Milow een optreden gehad met SlamTV en is hij begonnen met optredens met de lekkerste buurmeisjes van het magazine FHM. In 2010 en 2011 is naast het draaien ook het VJ mixen van videoclips en ‘visuals’ een passie geworden voor Mr. Milow. Dit deed hij toen voornamelijk voor het razend populaire TV station TMF. Met TMF in the Mix draaide hij en kwam zo op vele plekken door het hele  land te staan. 2012 is het jaar waarin Mr. Milow o.a. het concept heeft bedacht met GoFun On Tour. Deze show was een groot succes waarin elke bezoeker een reischeque  kreeg. Met het nodige entertainment weet hij ook met deze show het hele land te veroveren. Vanaf 2014 begeleidt hij zich zelf met live drum. Deze unieke combinatie van draaien en tegelijk drummen is goed te combineren met verschillende muziek stijlen van Lounge tot Latin House. Inmiddels heeft Mr. Milow al meerdere plekken bezocht met zijn drumstel en DJ Booth.

Disco/bar/dancing:

TMF On Tour, SlamTV, HardersPlaza Harderwijk, Dika Markelo, Empire New York Hengelo, Billsbar Marcelo, De Kelder Hank, Dock site Lemmer, Achterhoek Arena Dinxperlo, Bubbles Amsterdam, Starlight / De Laak Nijkerkerveen, Amigo’s Dordrecht, Crosroads Ijmuiden, City Hal Utrecht, Three Sisters Amsterdam, Dock 12 Spakenburg, Camping Duin en strand, Momus Peschiera del Garda Italie, Baja Chersonissos Kreta, Mouragio Chersonissos Kreta. Tignes Frankrijk, Mimizan Frankrijk, Angel festival Portugal

 

Bedrijven/bruiloften/Evenementen:

TMF Bussum, Jamie Oliver’s Fifteen Amsterdam, Rai Amsterdam, Hotel Okura Amsterdam Busby Media Company Haarlem, De Fabrieque Maarsen, Dailydeli Food expres Amersfoort, Tiwa Nunspeet, Bloemen Corso Leersum, Meridiaan college Amersfoort, Oostvaarders college Almere, SWA Amersfoort, Jeugd- en Jongerenwerk gem Nijkerk, Olympus Utrecht,Party centrum ’t Hogeland Hoogland, De Malenlander Nieuwland, Ski Club huizen, Forza Hoogland, Surf Hoevelaken, Sport instituut Hoogland Hoogland, Rent a Wake V.O.F Nieuwegein, Mega festatie Utrecht, Starlight Nijkerkenveen, Jam Utrecht, Obtain Amersfoort, De Flint Amersfoort, Bosbad Amersfoort, Damore Amersfoort, Zevensprong Amersfoort, Schoonsbeek park Arnhem, Lijn 16 Amersfoort Etc. Etc..

Category

DJ