Mai Tai

EEN VAN DE GROOTSTE MEIDENGROEPEN UIT DE JAREN ‘80

In de jaren ‘80 en ‘90 scoorde Mai Tai hit na hit in Europa en Amerika maar ook in landen als Rusland, Japan, Brazilië, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika. Ze bestormden de charts met hits als ‘1 Touch 2 Much’ en ‘Am I Losing You Forever’. Ze braken door in de Britse Top 10 met ‘History’ en ‘Body and Soul. Uiteindelijk hadden zij succes in de Amerikaanse Billboard Hot 100 met ‘Female Intuition’.

Mai Tai is een discotrio dat begin jaren 80 werd samengesteld door de hit producers Eric van Tijn & Jochem Fluitsma. De originele bezetting van de groep bestond uit de zangeressen Jetty Weels, Mildred Douglas en Carolien de Windt, allen geboren in Suriname en op de Antillen.

Net als in de 80’s zorgt Mai Tai ook vandaag de dag voor spectaculaire shows en top level entertainment met niet alleen de oude hits maar ook met splinternieuw repertoire. Sinds de release van ‘Baby I Want You Back’ (2014) hebben ze internationale tours gedaan van Nederland tot Zuid Amerika en van het Midden Oosten dwars door Azië.

Met hun nieuwste single ‘One Nite Man’ (2015) bestormen ze de charts en krijgen ze media aandacht op nationaal en internationaal niveau. De single ‘One Nite Man’ is beschikbaar op iTunes en vele andere e-stores.

Category

Artiesten, Dance Classics